Brave (2012)  hd 7.1

Od drevnih vremena, priče o epskim bitkama i mističnim legendama prenosile su se s kolena na koleno u surovoj i misterioznoj brdovitoj Škotskoj. Dizni i Piksar donose nam novu priču o hrabroj Meridi koja se protivi tradiciji i izaziva sudbinu da bi promenila svoj život. „Hrabra Merida“ govori o herojskom putovanju Meride, vešte strelkinje i svojeglave ćerke kralja Fergusa i kraljice Elinor. Odlučna da sama sebi iskleše put u životu, Merida prkosi dugogodišnjem običaju svetih razuzdanih i bučnih gospodara zemlje: masivnom lordu Makgafinu, osornom lordu Makintošu i svadljivom lordu Dingvalu. Meridina dela nehotično izazivaju haos i divljanje u kraljevstvu, a kad se obraća ekscentričnoj veštici za pomoć, dobija ukletu želju. Zle sile teraju Meridu da upotrebi sve svoje umeće i resurse, uključujući i pametnu i nestašnu trojicu braće – kako bi poništila kletvu pre nego što bude prekasno, otkrivajući pravo značenje hrabrosti.

Poster filma Brave (2012)
Avantura / Komedija /

Više o filmu

Scenario: Brenda Chapman, Mark Andrews, Steve Purcell, Brenda Chapman, Irene Mecchi
Režija: Mark Andrews, Brenda Chapman, Steve Purcell(co-director)
Uloge:  Kelly Macdonald Billy Connolly Emma Thompson Julie Walters
Premijera: 22.06.2012.

Trejler za film Brave (2012)

Email obaveštenja za film Brave (2012)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Brave online

Dodavanje komentara za film Brave

Napišite zašto vam se film Brave dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Brave ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Brave (2012)