Mathilde (2017)  hd 5.4

U sumrak carske Rusije rodila se jedna od ljubavi koje menjaju svet. Primabalerina Boljšoj teatra Matilda Kšesinska i poslednji ruski car Nikolaj Aleksandrovič, u vrtlogu strasti, umetnosti i zabranjene ljubavi stvorili su legendu koja prevazilazi sve granice vremena i prostora. Izbor srca uvek je ispravan, ali sme li se njime voditi i vladar imperije na kolenima. Da li je moguća ljubav plemića plave krvi i obične plesačice? “Matilda” je kontroverzna istorijska saga, zasnovana na istinitoj priči o naličju ruskog carskog dvora, poslednjim danima najveće moderne svetske imperije, ali i o baletu, stvaranju čuvenog Boljšoj teatra i ljubavi koja nikada ne umire.

Poster filma Mathilde (2017)
Drama / Biografija / Istorijski /

Više o filmu

Scenario: Michael Katims (collaborating writer), Aleksandr Terekhov
Režija: Aleksey Uchitel
Uloge:  Michalina Olszanska Lars Eidinger Luise Wolfram Danila Kozlovsky
Premijera: 26.10.2017.

Trejler za film Mathilde (2017)

Email obaveštenja za film Mathilde (2017)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Mathilde online

Dodavanje komentara za film Mathilde

Napišite zašto vam se film Mathilde dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Mathilde ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Mathilde (2017)