Seventh Son (2015)  hd 5.5

Pre mnogo godina, oslobođeno je zlo koje će ponovo pokrenuti rat između natprirodnih sila i čovečanstva. Gospodar Gregori (Džef Bridžiz) je vitez koji je pre mnogo vekova zarobio zlobnu i moćnu vešticu, Majku Malkin (Džulijana Mur). Ona je sad pobegla i traži osvetu. Poziva sve svoje sledbenike i sprema se da iskali stravičan bes na bezazleni svet. Samo jedno joj stoji na putu: gospodar Gregori. U kobnom susretu, Gregori se suočava sa zlom za koje je uvek strahovao da bi moglo da se vrati. Do sledećeg punog meseca mora da uradi ono za šta su uglavnom potrebne godine - da obuči svog novog učenika Toma Varda (Ben Barns) za borbu sa crnom magijom drugačijom od svih ostalih. Jedina nada leži u sedmom sinu sedmog sina.

Poster filma Seventh Son (2015)
Akcija / Fantastika / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Charles Leavitt, Steven Knight, Matt Greenberg (screen story), Joseph Delaney
Režija: Sergei Bodrov
Uloge:  Jeff Bridges Ben Barnes Julianne Moore Alicia Vikander
Premijera: 06.02.2015.

Trejler za film Seventh Son (2015)

Email obaveštenja za film Seventh Son (2015)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Seventh Son online

Dodavanje komentara za film Seventh Son

Napišite zašto vam se film Seventh Son dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Seventh Son ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Seventh Son (2015)