Beyond the Edge (2018)  hd 6.1

Film „Izvan granica relanosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas. Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice. Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti.

Poster filma Beyond the Edge (2018)
Akcija / Fantastika / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Aleksandr Boguslavskiy (participation), Francesco Cinquemani, Aleksandra Primachenko (participation), Aleksey Slushchev (participation), Dmitriy Zhigalov (participation), Mikhail Zubko
Režija: Aleksandr Boguslavskiy, Francesco Cinquemani
Uloge:  Lyubov Aksyonova Anastasiya Anikhovskaya Sergey Astakhov Vilen Babichev
Premijera: 01.03.2018.

Trejler za film Beyond the Edge (2018)

Email obaveštenja za film Beyond the Edge (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Beyond the Edge online

Dodavanje komentara za film Beyond the Edge

Napišite zašto vam se film Beyond the Edge dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Beyond the Edge ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Beyond the Edge (2018)