Wildling (2018)  hd 8.4

Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi...

Poster filma Wildling (2018)
Horor / Fantastika /

Više o filmu

Scenario: Fritz Böhm, Florian Eder
Režija: Fritz Böhm
Uloge:  Brad Dourif Liv Tyler Bel Powley James Le Gros
Premijera: 13.04.2018.

Trejler za film Wildling (2018)

Email obaveštenja za film Wildling (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Wildling online

Dodavanje komentara za film Wildling

Napišite zašto vam se film Wildling dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Wildling ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Wildling (2018)