Ready Player One (2018)  hd 8.1

Film govori o mladom buntovniku po imenu Wade Watts. U bliskoj budućnosti, Watts beži od surove svakidašnjice u svet MMO igre nazvane 'The Oasis'. Kada umre izumitelj igrice, koji je u međuvremenu zaradio milijarde, on ponudi igračima basnoslovnu nagradu u trci za uskršnjim jajetom koja se dešava u igrici. Watts se tako nađe u sukobu s korporacijom koja će sve uraditi da dobije novac - kako u igrici, tako i u stvarnom životu.

Poster filma Ready Player One (2018)
Akcija / Naučna fantastika / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Zak Penn, Ernest Cline, Ernest Cline
Režija: Steven Spielberg
Uloge:  Tye Sheridan Olivia Cooke Ben Mendelsohn Lena Waithe
Premijera: 29.03.2018.

Trejler za film Ready Player One (2018)

Email obaveštenja za film Ready Player One (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Ready Player One online

Dodavanje komentara za film Ready Player One

Napišite zašto vam se film Ready Player One dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Ready Player One ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Ready Player One (2018)