Anon (2018)  hd 5.2

U bliskoj budućnosti u kojoj ne postoji privatnost i anonimnost, vlada kroz “The Mind’s Eye” nadzire sve. Čak su i privatna sjećanja snimljena do zadnje milisekunde i pohranjena u bazu poznatu kao “The Ether”, u svrhu da se zločinima potpuno stane na kraj. Sal Frieland je okorjeli policajac koji daje sve od sebe da riješi seriju šokantnih i kako se čini povezanih ubojstava. Kada nabasa na mladu ženu bez identitea, bez povijesti i bez ikakvih pohranjenih informacija, Sal otkriva da je sustav na koji se oslanjaju kompromitiran, te da bi ovo vrlo lagano mogao biti tek početak ozbiljnih zločina.

Poster filma Anon (2018)
Naučna fantastika / Triler /

Više o filmu

Scenario: Andrew Niccol
Režija: Andrew Niccol
Uloge:  Clive Owen Amanda Seyfried Colm Feore Sonya Walger
Premijera: 04.05.2018.

Trejler za film Anon (2018)

Email obaveštenja za film Anon (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Anon online

Dodavanje komentara za film Anon

Napišite zašto vam se film Anon dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Anon ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Anon (2018)