Pari (2018)  hd 6.9

Arnab za jednog kišnog dana putuje s roditeljima nakon sastanka s Piyali, u vezi dogovaranja njihovog braka. Putem udare čudnu staricu koja umre na licu mjesta. Arnab i policajci pronađu njezinu kuću u kojoj zateknu staričinu kćer Ruksahanu zavezanu lancima. Djevojka ne izgleda normalno i čini se odsječenom od ostatka svijeta. Nakon što starici pruže posljednju pomast, Arnab ostavlja Ruksahanu u njenoj kući.Nakon toga profesor Qasim Ali, koji zna što je uistinu ona, dolazi je uhvatiti, no ona uspijeva pobjeći i doći do Arnabove kuće koji je sakrije iako ne zna njezin pravi identitet.

Poster filma Pari (2018)
Horor / Misterija /

Više o filmu

Scenario: Abhishek Banerjee (story and screenplay), Prosit Roy (story and screenplay), Anvita Dutt
Režija: Prosit Roy
Uloge:  Parambrata Chatterjee Dibyendu Bhattacharya Ritabhari Chakraborty Rajat Kapoor
Premijera: 02.03.2018.

Trejler za film Pari (2018)

Email obaveštenja za film Pari (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Pari online

Dodavanje komentara za film Pari

Napišite zašto vam se film Pari dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Pari ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Pari (2018)