Family Blood (2018)  hd 4.8

Ellie, bivša narkomanka, upravo se preselila u novi grad sa svojom djecom tinejdžerima. Ona se bori da ostane "čista", i odlučna je ovaj put da nađe stabilan posao i redovno prisustvuje njenim sastancima. Nažalost, novi prijatelji, novi posao i šansa za novim životom ne mogu zadržati Ellie da opet ne poklekne.Njen život se mijenja kada se sretne sa Christopherom – drugačijom vrstom ovisnika – koji prisiljava njenu kćerku i sina da prihvate novu verziju Ellie…

Poster filma Family Blood (2018)
Horor / Triler /

Više o filmu

Scenario: Sonny Mallhi, Nick Savvides
Režija: Sonny Mallhi
Uloge:  Vinessa Shaw James Ransone Colin Ford Ajiona Alexus
Premijera: 04.05.2018.

Trejler za film Family Blood (2018)

Email obaveštenja za film Family Blood (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Family Blood online

Dodavanje komentara za film Family Blood

Napišite zašto vam se film Family Blood dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Family Blood ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Family Blood (2018)