One Day (2017)  hd 6.5

Inspektor za osiguranje Gang-Soo (Kim Nam-Gil) pada u duboku depresiju uoči smrti njegove voljene žene. Dok se vraća na posao, preuzima slučaj Mi-So (Chun Voo-Hee) koji leži u komi u bolnici. Gang-Soo upoznaje tu ženu koja se predstavi kao Mi-So, i ispostavlja se da je jedini sposoban da je vidi. Ispostavilo se da je Mi-So u užasnoj saobraćajnoj nesreći i dok je njeno telo duboko u komi, njen duh je slobodan za roming. A Mi-So ima nešto što joj treba Gang-Soo da radi za nju.

Poster filma One Day (2017)
Drama / Fantastika /

Više o filmu

Scenario: Kim Young-Hee
Režija: Yoon-ki Lee
Uloge:  Nam-gil Kim Woo-hee Chun Sang-hee Baek Yu-lim Jeon
Premijera: 05.04.2017.

Trejler za film One Day (2017)

Email obaveštenja za film One Day (2017)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma One Day online

Dodavanje komentara za film One Day

Napišite zašto vam se film One Day dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da One Day ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film One Day (2017)