Revenge (2018)  hd 6.4

Tri bogata privrednika iz srećnih porodica, okupljaju se na godišnjem lovu, u pustinji. To je način da prevaziđu svakodnevni stres na poslu i dokažu svoju muškost. Ali, ovaj put, jedan od njih došao je sa svojom mladom ljubavnicom, iznimno seksi Lolitom, koja brzo potiče požudu ostalih... Stvari kreću pogrešnim putem ... U paklu pustinje, mlada devojka ostavljena da umre, vraća se u život ... Tako se plen pretvara u lovca i počinje nemilosrdna potera.

Poster filma Revenge (2018)
Akcija / Triler /

Više o filmu

Scenario: Coralie Fargeat
Režija: Coralie Fargeat
Uloge:  Matilda Anna Ingrid Lutz Kevin Janssens Vincent Colombe Guillaume Bouchède
Premijera: 07.02.2018.

Trejler za film Revenge (2018)

Email obaveštenja za film Revenge (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Revenge online

Dodavanje komentara za film Revenge

Napišite zašto vam se film Revenge dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Revenge ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Revenge (2018)

  • Dejan Denic
    Dejan Denic
    25.03.2020 13:16:49 
    gggggg