How to Talk to Girls at Parties (2018)  6.6

John Cameron Mitchell, reditelj poznatih filmova Hedvig i Angri Inch i Shortbus nas vodi u egzotični i neobičan svet: prigradski London u kasnim sedamdesetim. Pod čarolijom seks pištolja, svaki tinejdžer u zemlji želi da bude punk, uključujući i našeg beznadežnog heroja Enn. Slušajući lokalnog punka kraljice Boadicea bacaju zabavu, Enn se sruši zabavu i otkrije svaki san od kurvinog dečaka; prekrasni učenici u devizama. Kada upozna zagonetni Zan, to je požuda na prvi pogled. Ali ove devojke su došle mnogo daleko od Amerike. Oni su, zapravo, vanzemaljci iz druge galaksije, poslati na Zemlju kako bi se pripremili za misteriozni obred prolaska. Kada se otkrije mračna tajna iza obreda, ljubitelj našeg galaksije Enn se mora obratiti Boadicei i njenim punkinjcima za pomoć kako bi spasao vanzemaljca koji voli od izvesne smrti. Pankovi uzimaju vanzemaljce na ulice u Londonu, a ni en Enn ni Zan univerzum nikada neće biti isti.

Poster filma How to Talk to Girls at Parties (2018)
Komedija / Romansa / Mjuzikl /

Više o filmu

Scenario: Philippa Goslett, John Cameron Mitchell, Neil Gaiman (based on the short story by)
Režija: John Cameron Mitchell
Uloge:  Nicole Kidman Elle Fanning Ruth Wilson Matt Lucas
Premijera: 11.05.2018.

Email obaveštenja za film How to Talk to Girls at Parties (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Najava filma (trailer)

Video trejler za film How to Talk to Girls at Parties (2018)

Dodavanje komentara za film How to Talk to Girls at Parties

Napišite zašto vam se film How to Talk to Girls at Parties dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da How to Talk to Girls at Parties ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film How to Talk to Girls at Parties (2018)