The Meg (2018)  ts 6

Pre pet godina, stručnjak za ronioce i kapetan mornarice Jonas Tailor su naišli na nepoznatu opasnost u neistraženim udubljenjima marijanskog jarka koja ga je prisilila da prekine svoju misiju i napusti pola svoje posade. Iako je tragični incident mu doveo nečastan pražnjenje, ono što mu je u krajnjoj liniji kostalo njegovu karijeru, njegov brak i bilo koja slava časti bila su njegova nepodržana i neverovatna tvrdnja o tome šta ga je uzrokovalo - napad na njegov brod s ogromnim mrtvim stvorenjem od 70 stopa, veruje se da je izumrl više od milion godina. Ali kada se potopi leži potopljen i onemogućen na dnu okeana - nosi svoju bivšu ženu među timom na brodu - on je taj koji dobije poziv. Da li je pucanje na iskupljenje ili samoubilačka misija, Jonas mora da se suoči sa svojim strahovima i rizikuje svoj život i život svih koji su zarobljeni ispod na jednom pitanju: Da li je Carcharodon Megalodon, najveći morski predator koji je ikada postojao, još uvek živ. i na lov?

Poster filma The Meg (2018)
Akcija / Horor / Naučna fantastika /

Više o filmu

Scenario: Steve Alten, Belle Avery, Dean Georgaris (draft), Erich Hoeber, Jon Hoeber, James Vanderbilt
Režija: Jon Turteltaub
Uloge:  Ruby Rose Jason Statham Rainn Wilson Robert Taylor
Premijera: 10.08.2018.

Trejler za film The Meg (2018)

Email obaveštenja za film The Meg (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma The Meg online

Dodavanje komentara za film The Meg

Napišite zašto vam se film The Meg dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da The Meg ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film The Meg (2018)

  • Јелена Љубоја
    Јелена Љубоја
    15.06.2018 10:47:23 
    Mijat1111