Gray Matter (2018)  hd 3.5

Od 1940-ih, vanzemaljska bića poznatija kao "SIVI" su prisutna širom sveta i uvek se smatralo da posećuju našu planetu kako bi proučavali našu vrstu i civilizaciju pre nego što nas na kraju napadnu ... ali šta ako grešimo? Šta ako su ovde da nas zaštite?Nakon što se iz meteorita koji se srušio na zemlju oslobodilo vanzemaljsko stvorenje, "SIVI" otima mladu ženu, kako bi mu pomogla u lovu i uništenju tog stvorenja, pre nego što ono dođe do drugog meteorita koji je pao na zemlju decenijama ranije, i oslobod́i smrtonosnu zarazu...

Poster filma Gray Matter (2018)
Naučna fantastika /

Više o filmu

Scenario: Greg A. Sager
Režija: Greg A. Sager
Uloge:  Alys Crocker Brenna Llewellyn Sean Patrick Dolan Tara Elizabeth
Premijera: 15.05.2018.

Trejler za film Gray Matter (2018)

Email obaveštenja za film Gray Matter (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Gray Matter online

Dodavanje komentara za film Gray Matter

Napišite zašto vam se film Gray Matter dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Gray Matter ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Gray Matter (2018)

  • Alen Pavic
    Alen Pavic
    09.10.2018 16:36:40 
    ovo je nula cista a ne film strasnooooo