Blood Feast (2018)  hd 7.9

Fuad Ramses i njegova porodica preselili su se iz Sjedinjenih Država u Francusku, gde vode američki restoran. Pošto poslovanje ne ide dobro, Fuad takođe radi noćne smjene u muzeju drevne egipatske kulture. Tokom ovih dugih, usamljenih noći, on se više puta privlači na statuu koja predstavlja zavodljivu drevnu boginju ISHTAR. Boginja ga sve više i više privlači dok ona govori s njim u vizijama. Na kraju mu podlegne smrtonosnim čarima. Nakon ove ključne noći, Fuad počinje novi život, u kojem ubistvo i kanibalizam postaju njegov dnevni hleb. Počinje sa pripremanjem ritualnog FEAST-a u čast njegovoj novoj gospodarici, raskošnoj aferi koja kapira krvlju, organima i crevima ljudskih žrtava. Kao zakopana tela srušena su na Ištarskog oltara, Fuad se polako sklanja u ludilo, sve dok nije ništa više od lutke boginje; i žudi za krv Fuadove žene i ćerke.

Poster filma Blood Feast (2018)
Horor /

Više o filmu

Scenario: Philip Lilienschwarz, Marcel Walz, Philip Lilienschwarz
Režija: Marcel Walz
Uloge:  Robert Rusler Caroline Williams Sophie Monk Sadie Katz
Premijera: 07.02.2018.

Trejler za film Blood Feast (2018)

Email obaveštenja za film Blood Feast (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Blood Feast online

Dodavanje komentara za film Blood Feast

Napišite zašto vam se film Blood Feast dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Blood Feast ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Blood Feast (2018)