Escape Plan 2: Hades (2018)  hd 3.8

Nastavak filma ‘Escape Plan‘ iz 2013. godine…Film govori o ekspertu za sigurnost, Rayu Breslinu, koji koristi svoje vještine kako bi otkrivao slabosti maksimalno obezbijeđenih zatvora.Godinama nakon što je uspio da pobjegne iz zatvora koji je napravljen da se iz njega ne može pobjeći, Ray Breslin (Sylvester Stallone) je okupio svoju novu ekipu. Ali kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin mora da se vrati u pakao iz kojeg je jednom pobjegao, da spasi prijatelja iz brutalnog zatvorskog odjela poznatog kao Hades.

Poster filma Escape Plan 2: Hades (2018)
Akcija / Triler /

Više o filmu

Scenario: Miles Chapman
Režija: Steven C. Miller
Uloge:  Dave Bautista Sylvester Stallone Jaime King 50 Cent
Premijera: 21.06.2018.

Trejler za film Escape Plan 2: Hades (2018)

Email obaveštenja za film Escape Plan 2: Hades (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Escape Plan 2: Hades online

Dodavanje komentara za film Escape Plan 2: Hades

Napišite zašto vam se film Escape Plan 2: Hades dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Escape Plan 2: Hades ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Escape Plan 2: Hades (2018)