Jurassic Park (1993)  hd 8.1

Film prati dva stručnjaka za dinosauruse, dr Alana Granta i dr Eli Satler, koje je pozvao ekscentrični milioner Džon Hemond da pregledaju njegov zabavni park na ostrvu blizu obale Kostarike. Pošto je klonirao DNK uzete od praistorijskih insekata, Hemond je mogao da stvori žive dinosauruse za svoj novi Park iz doba jure, ogroman rezervat za životinje u kojem žive brahiosaurusi, dilofosaurusi, triceratopi, velociraptori i Tiranosaurus Reks. Zajedno sa ciničnim naučnikom Ianom Malkolmom, koji je opsednut teorijom haosa i Hemondovim unucima, oni odlaze u obilazak Hemondovog novog letovališta u kompjuterski kontrolisanim vozilima. Ali, kada tropska oluja pogodi ostrvo i dođe do prekida struje, te kada jedan beskrupulozni radnik sabotira sistem kako bi mogao da krišom iznese embrione dinosaurusa iz parka, bes dinosaurusa će izmaći svakoj kontroli. Grant će zatim morati da vrati Hemondove unuke nazad na sigurno dok grupa nastavlja da se bori sa krvožednim džinovskim zverima

Poster filma Jurassic Park (1993)
Naučna fantastika / Triler / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Michael Crichton, Michael Crichton, David Koepp
Režija: Steven Spielberg
Uloge:  Sam Neill Laura Dern Jeff Goldblum Richard Attenborough
Premijera: 11.06.1993.

Trejler za film Jurassic Park (1993)

Email obaveštenja za film Jurassic Park (1993)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Jurassic Park online

Dodavanje komentara za film Jurassic Park

Napišite zašto vam se film Jurassic Park dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Jurassic Park ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Jurassic Park (1993)