The Lost World: Jurassic Park (1997)  hd 6.5

InGen korporacija, koja je radila na projektu oživljavanja dinosaurusa, nalazi se u velikim dugovima, zbog tužbi koje pristižu sa svih strana. Na čelu InGena više nije Džon Hamond, već njegov nećak koji nije ništa naučio na greškama svog rođaka. On, naime, od dinosaurusa namerava napraviti cirkusku atrakciju. S druge strane prosvetljeni Hamond otkriva skrivenu lokaciju na kojoj dinosaurusi žive bez ograda i čovekovog uplitanja. Njegova je želja očuvati ostrvo i njegove praistorijske stanovnike kako bi se moglo promatrati i proučavati u prirodnom okruženju. Hamond ponovo poziva matematičara Iana Malkolma želeći mu poveriti ekspediciju koja bi trebala snimiti dinosauruse. Ian to odbija, no saznavši da se na ostrvu već nalazi njegova devojka, paleontologinja Sara Harding, ipak prihvata. Tamo će se susresti sa sjajno opremljenim lovcima na dinosauruse koji od njih nameravaju napraviti cirkusku atrakciju.

Poster filma The Lost World: Jurassic Park (1997)
Akcija / Naučna fantastika / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Michael Crichton, David Koepp
Režija: Steven Spielberg
Uloge:  Jeff Goldblum Julianne Moore Pete Postlethwaite Arliss Howard
Premijera: 23.05.1997.

Trejler za film The Lost World: Jurassic Park (1997)

Email obaveštenja za film The Lost World: Jurassic Park (1997)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma The Lost World: Jurassic Park online

Dodavanje komentara za film The Lost World: Jurassic Park

Napišite zašto vam se film The Lost World: Jurassic Park dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da The Lost World: Jurassic Park ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film The Lost World: Jurassic Park (1997)