Terminator Salvation (2009)  hd 6.6

Četvrti nastavak serije „Terminator“ prati odraslog Džona Konora (tumači ga Kristijan Bejl), dok pokušava da organizuje otpor ljudi koji će možda biti poslednja nada čovečansta u ratu protiv mašina. Smešten u 2018. godinu, film „Terminator: Spasenje“ zatiče Džona Konora uzdrmanog uverenja u budućnost kada se pojavi tajanstveni stranac po imenu Markus Rajt (Sem Vortington), čije je poslednje sećanje da se nalazi na zatvorskoj klupi i čeka da bude pogubljen. U nemogućnosti da razotkrije da li je Markus poslat iz budućnosti ili spašen iz prošlosti, Konor počinje da se pita da li uopšte ima nade za ljudski rod dok roboti postaju moćniji i agresivniji nego do sada. Čini se da se Skajnet priprema za konačni napad kojim će jednom za svagda slomiti otpor ljudi, ostavljajući Konora i Markusa bez drugog izbora do da krenu u samo kibernetsko srce Skajnetovih operacija. Kada se tamo nađu, dva iskusna borca će otkriti razarajuću tajnu u pogledu mogućeg istrebljenja čitavog ljudskog roda. Anton Jelcin zamenio je Majkla Bina u ulozi mladog Kajla Riza u prvom nastavku planirane trilogije reditelja McG-a („Čarlijevi anđeli“).

Poster filma Terminator Salvation (2009)
Akcija / Naučna fantastika / Avantura /

Više o filmu

Scenario: John Brancato, Michael Ferris
Režija: McG
Uloge:  Christian Bale Sam Worthington Moon Bloodgood Helena Bonham Carter
Premijera: 21.05.2009.

Trejler za film Terminator Salvation (2009)

Email obaveštenja za film Terminator Salvation (2009)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Terminator Salvation online

Dodavanje komentara za film Terminator Salvation

Napišite zašto vam se film Terminator Salvation dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Terminator Salvation ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Terminator Salvation (2009)