Mamma Mia! Here We Go Again (2018)  cam 7.2

Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done.Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas."Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Poster filma Mamma Mia! Here We Go Again (2018)
Bez žanra / Komedija /

Više o filmu

Scenario: Ol Parker, Richard Curtis, Ol Parker, Catherine Johnson, Judy Craymer (originally conceived by), Catherine Johnson (based on the original musical by)
Režija: Ol Parker
Uloge:  Amanda Seyfried Andy Garcia Celia Imrie Lily James
Premijera: 20.07.2018.

Trejler za film Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

Email obaveštenja za film Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Mamma Mia! Here We Go Again online

Dodavanje komentara za film Mamma Mia! Here We Go Again

Napišite zašto vam se film Mamma Mia! Here We Go Again dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Mamma Mia! Here We Go Again ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Mamma Mia! Here We Go Again (2018)