The Call (2013)  hd 6.7

Veteranka hitne službe, Džordan, ima posao koji nije za osobe za slabim srcem - odgovara na uznemirujuće pozive i momentalno reaguje kako bi se sačuvali životi. Kada se prijava mlade žene završi tragično, ona je slomljena. Preispituje svoj život i pita se da li je to bio poslednji poziv. Razmišlja da se povuče i podučava druge o profesiji prepunoj pritiska. Ipak, njen profesionalni život ipak se tu ne završava. Serijski ubica otima još jednu tinejdžerku, Kejsi, koja poziva hitnu službu iz prtljažnika otmičarevog automobila. Džordan će ponovo biti u prvim redovima predvodeći grupu novih regruta u velikoj operaciji. Ona će sada morati da preuzme kontrolu na način na koji to nikada nije radila - da pretvori Kejsi u partnera kako bi pronašla ubicu.

Poster filma The Call (2013)
Kriminalistički / Triler /

Više o filmu

Scenario: Richard D'Ovidio, Richard D'Ovidio (story), Nicole D'Ovidio (story), Jon Bokenkamp (story)
Režija: Brad Anderson
Uloge:  Halle Berry Abigail Breslin Morris Chestnut Michael Eklund
Premijera: 15.03.2013.

Trejler za film The Call (2013)

Email obaveštenja za film The Call (2013)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma The Call online

Dodavanje komentara za film The Call

Napišite zašto vam se film The Call dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da The Call ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film The Call (2013)