Hotel Transylvania 3 (2018)  hd 6.3

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će netko drugi voditi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Ericke. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša razdvojiti svog oca i Ericku. No nitko zapravo ne zna da je Ericka zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Poster filma Hotel Transylvania 3 (2018)
Bez žanra / Fantastika / Avantura / Komedija / Porodični /

Više o filmu

Scenario: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky, Todd Durham
Režija: Genndy Tartakovsky
Uloge:  Adam Sandler Andy Samberg Selena Gomez Kevin James
Premijera: 13.07.2018.

Trejler za film Hotel Transylvania 3 (2018)

Email obaveštenja za film Hotel Transylvania 3 (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Hotel Transylvania 3 online

Dodavanje komentara za film Hotel Transylvania 3

Napišite zašto vam se film Hotel Transylvania 3 dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Hotel Transylvania 3 ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Hotel Transylvania 3 (2018)