A-X-L (2018)  hd 5.1

A.X.L. je pas-robot koga je stvorila vojska da bi pomogao na bojnom polju budućnosti. On poseduje najsloženiju veštačku inteligenciju.. Ali, nakon što jedan eksperiment krene u lošem smeru, A.X.L. mora da se krije u pustinji, u čemu mu pomaže izvesni Miles (Alex Neustaedter). Između njih dvojica stvara se jaka veza, a A.X.L. će učinite sve da spase svog novog prijatelja, uključujući i suprotstavljanje onima koji su ga stvorili...

Poster filma A-X-L (2018)
Akcija / Naučna fantastika / Avantura / Porodični /

Više o filmu

Scenario: Oliver Daly
Režija: Oliver Daly
Uloge:  Becky G Thomas Jane Ted McGinley Lou Taylor Pucci
Premijera: 24.08.2018.

Trejler za film A-X-L (2018)

Email obaveštenja za film A-X-L (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma A-X-L online

Dodavanje komentara za film A-X-L

Napišite zašto vam se film A-X-L dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da A-X-L ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film A-X-L (2018)