The Vanishing (2019)  hd 6.9

Film se temelji na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterij Flannan otoka.Na nenaseljeni otok, 20 milja od škotske obale, tri svjetioničara dolaze odraditi svoju smjenu od 6 tjedana. Dok se pomalo privikavaju na svoju dnevnu rutinu na otoku, dogodi se nešto neočekivano, nešto što bi im moglo promijeniti život - naiđu na zlato. Ono što slijedi je napeta borba za opstanak, pojačana izolacijom, paranojom i pohlepom, koja vodi ovaj trojac na put uništenja.

Poster filma The Vanishing (2019)
Drama / Triler / Misterija /

Više o filmu

Scenario: Joe Bone, Celyn Jones
Režija: Kristoffer Nyholm
Uloge:  Gerard Butler Peter Mullan Ólafur Darri Ólafsson Gary Lewis
Premijera: 04.01.2019.

Trejler za film The Vanishing (2019)

Email obaveštenja za film The Vanishing (2019)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma The Vanishing online

Dodavanje komentara za film The Vanishing

Napišite zašto vam se film The Vanishing dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da The Vanishing ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film The Vanishing (2019)