CREED (2015)  hd 7.6

Adonis Džonson (Majkl B. Džordan) nije poznavao svog čuvenog oca, Apola Krida, svetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro pre njegovog rođenja. Ipak, boks mu je u krvi pa Adonis odlazi u Filadelfiju gde je održan legendarni meč između Apola Krida i tada početnika Rokija Balboe. Kad stigne u grad, Adonis traži od Rokija da mu bude trener. Iako ističe da je zauvek izašao iz sveta boksa, Roki vidi u Adonisu snagu i odlučnost kakve je imao Apolo, njegov žestoki suparnik koji mu je postao najbliži prijatelj. Prihvatajući Adonisov predlog, Roki trenira mladog boksera čak i kad se bivši šampion bori sa suparnikom opasnijim od svakog s kojim se dotad sreo u ringu. Sa Rokijem u svom uglu, Adonis će ubrzo dobiti priliku da osvoji titulu... Ali može li na vreme pokazati želju, ali i srce pravog borca da bi ušao u ring?

Poster filma CREED (2015)
Drama / Sport /

Više o filmu

Scenario: Ryan Coogler, Aaron Covington, Ryan Coogler, Sylvester Stallone
Režija: Ryan Coogler
Uloge:  Michael B. Jordan Sylvester Stallone Tessa Thompson Phylicia Rashad
Premijera: 25.11.2015.

Trejler za film CREED (2015)

Email obaveštenja za film CREED (2015)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma CREED online

Dodavanje komentara za film CREED

Napišite zašto vam se film CREED dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da CREED ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film CREED (2015)