IO (2019)  hd n/a

Netflixov znanstveno-fantastični film IO prikazuje opustošenu i otrovnu Zemlju. Dok je većina čovječanstva evakuirala na Jupiterov mjesec, IO, mlada znanstvenica Sam (Margaret Qualley) ostaje na planeti, odlučna pronaći način kako da preživi i prilagodi se životu na Zemlji.Naizgled sama, Sam nastavlja slati radio signale u nadi da će je netko čuti. Jedan od rijetkih preživjelih ljudi, Micah (Anthony Mackie) pronalazi Sam i pridružuje joj se. Sa sobom donosi lošu vijest da je ostatak svijeta u velikoj mjeri u istom stanju očaja i napuštenosti. Micah se želi pridružiti preživjelima na IOu, i premda Sam u početku želi slijediti plan svog pokojnog oca i pronaći način da se čovječanstvo vrati na Zemlju, na kraju se ipak pridružuje Micahu.Sada njih dvoje moraju obaviti opasno putovanje do posljednjeg shuttlea koji se uskoro lansira sa Zemlje - i odlučiti je li napustiti svoj rodni planet nešto što mogu učiniti.

Poster filma IO (2019)
Drama / Naučna fantastika / Avantura / Romansa /

Više o filmu

Scenario: Clay Jeter, Charles Spano, Will Basanta
Režija: Jonathan Helpert
Uloge:  Anthony Mackie Margaret Qualley Danny Huston
Premijera: 18.01.2019.

Trejler za film IO (2019)

Email obaveštenja za film IO (2019)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma IO online

Dodavanje komentara za film IO

Napišite zašto vam se film IO dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da IO ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film IO (2019)