X-Men (2000)  hd 7.4

Profesor Havijer (Patrik Stjuart) vodi školu za mutante, ljude koji se zovu "Iks- men". Oni su deca atoma, superiorni ljudi koji čine sledeću kariku u evoluciji.Svaki od njih je rođen sa jedinstvenom genetskom mutacijom koja se manifestuje kroz neobične moći. Doktor Havijer, najsnažniji telepata na svetu, štićenike uči da svoje sposobnosti kontrolišu i usmeravaju za dobrobit čovečanstva. Međutim, razočarani Magneto (Ian Makelen) ima planove koji mogu ugroziti ne samo druge mutante, već i celo čovečanstvo. I jednom i drugom je u interesu da za sebe pridobiju dvoje mutanata: Vulverina (Hju Džekmen) i Roug (Ana Pakvin), svaki za svoje svrhe

Poster filma X-Men (2000)
Akcija / Naučna fantastika / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Tom DeSanto (story), Bryan Singer (story), David Hayter
Režija: Bryan Singer
Uloge:  Hugh Jackman Patrick Stewart Ian McKellen Famke Janssen
Premijera: 14.07.2000.

Trejler za film X-Men (2000)

Email obaveštenja za film X-Men (2000)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma X-Men online

Dodavanje komentara za film X-Men

Napišite zašto vam se film X-Men dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da X-Men ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film X-Men (2000)