X-Men: The Last Stand (2006)  hd 6.7

U ovom filmu, vrhuncu filmske trilogije "Iks Men", "lek" protiv mutacija preti da izmeni pravac istorije. Po prvi put, mutanti imaju mogućnost izbora: da zadrže ono po čemu su jedinstveni, iako ih to razdvaja od ostalih i otuđuje, ili da odustanu od svojih moći da bi se uklopili među ostale ljude. Suprotstavljena gledišta vođa mutanata Čarlsa Ksavijera, koji propoveda toleranciju, i Erika Lenšera (Magneto), koji veruje u preživljavanje najsposobnijih biće stvaljena na najveću moguću probu - što će izazvati rat koji će okončati sve ratove. Film ponovo ujedinjuje zvezde prva dva filma Iks Men: Hju Džekmena u ulozi Prožrdrljivca, usamljene borbene mašine, koji poseduje neverovatne isceliteljske moći, kandže od adamantiuma koje može da uvuče, kao i žestinu poput životinjske; Hejl Beri u ulozi Oluje, koja je u stanju da manipuliše svim vrstama vremenskih nepogoda i da leti; Ian Makelen u ulozi Magneta, moćnog mutanta koji može da kontroliše metal i da manipuliše njime; Patrik Stjuart u ulozi Ksavijera, telepate i osnivača i vode Iks Mena; Famke Džansen u ulozi Džin Grej, mutantkinje sa neverovatno snažnim telekinetičkim i telepatskim sposobnostima; Ana Pakin u ulozi Lutalice, koja apsorbuje sve moći i u stanju je da ugrozi život svakome koga dotakne; Rebeka Romidžin u ulozi Mistik koja je u stanju da menja oblik; Džejms Marsden u ulozi Kiklopa, čije oči oslobađaju energetski zrak koji je u stanju da probija rupe čak i kroz planine; i Šon Ešmor u ulozi Ledenjaka, koji je u stanju da obori svoju telesnu temperaturu i zrači intenzivnu hladnoću

Poster filma X-Men: The Last Stand (2006)
Akcija / Naučna fantastika / Triler / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Simon Kinberg, Zak Penn
Režija: Brett Ratner
Uloge:  Hugh Jackman Halle Berry Ian McKellen Patrick Stewart
Premijera: 26.05.2006.

Trejler za film X-Men: The Last Stand (2006)

Email obaveštenja za film X-Men: The Last Stand (2006)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma X-Men: The Last Stand online

Dodavanje komentara za film X-Men: The Last Stand

Napišite zašto vam se film X-Men: The Last Stand dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da X-Men: The Last Stand ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film X-Men: The Last Stand (2006)