The Wolverine (2013)  hd 6.7

Logana (Hju Džekman), najprepoznatljivijeg lika iz sveta X-mena i stogodišnjeg mutanta poznatog kao Vulverin, namamili su u Japan koji nije posetio od Drugog svetskog rata, ali i u mračno carstvo jakuza i samuraja. Našavši se u bekstvu s tajanstvenom i prelepom naslednicom i prvi put se suočivši sa smrtnošću, Logan će se naći na fizičkoj i emotivnoj ivici - dalje nego što je ikad bio. Na opasnom putovanju traženja heroja u sebi, moraće da se bori sa moćnim neprijateljima, mutantima i ljudima, ali i sa duhovima svoje prošlosti. Dok bude ukrštao kandže sa samurajskim mačevima i pokušavao da nađe put iz lavirinta ljubavi, izdaje i časti, zaista će shvatiti kolika je cena života bez kraja.

Poster filma The Wolverine (2013)
Akcija / Naučna fantastika / Avantura /

Više o filmu

Scenario: Mark Bomback, Scott Frank
Režija: James Mangold
Uloge:  Hugh Jackman Tao Okamoto Rila Fukushima Hiroyuki Sanada
Premijera: 26.07.2013.

Trejler za film The Wolverine (2013)

Email obaveštenja za film The Wolverine (2013)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma The Wolverine online

Dodavanje komentara za film The Wolverine

Napišite zašto vam se film The Wolverine dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da The Wolverine ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film The Wolverine (2013)