The Gods Must Be Crazy (1980)  hd 7.3

Dok svijet nezadrživim koracima napreduje prema zamišljenoj sretnijoj budućnosti koju će svakako obilježiti velik tehnološki napredak, vrijedi se prisjetiti drugačijeg načina života, u sjajnoj komediji 'Bogovi su pali na tjeme'. Pleme Sho iz afričke pustinje Kalahari prvi je susret s modernom tehnologijom doživjelo kontaktom s bocama Coca Cole. Međutim, iako se boca pokazala polivalentnim oruđem, njegovo se selo počelo raslojavati zbog svačije težnje da je posjeduje pa seoski mudraci nalože mladom Xixou (N!xau) da je odnese na kraj svijeta i baci. Na svome dugačkom putu Xixo nailazi na brojne ljude, od kojih će se s nekima sprijateljiti, a drugi će mu predstavljati opasnost. 'Bogovi su pali na tjeme', redatelja i scenarista Jamesa Uysa bez sumnje je jedan od najvoljenijih filmova osamdesetih godina, komedija koja je na samom početku toga desetljeća zarobila srca gledatelja diljem svijeta i pokazala kako i jedan, po američkim standardima, izrazito nekonvencionalan film može ostvariti zapažen uspjeh na kino blagajnama. Razloge takvom uspjehu ne treba naporno tražiti jer film naprosto pršti životnim veseljem, duhovitim scenama i sjajnim glumačkim interpretacijama, od kojih se mora izdvojiti ona bušmana-naturščika N!xaua.

Poster filma The Gods Must Be Crazy (1980)
Komedija /

Više o filmu

Scenario: Jamie Uys
Režija: Jamie Uys
Uloge:  Marius Weyers Sandra Prinsloo N!xau Louw Verwey
Premijera: 26.10.1984.

Email obaveštenja za film The Gods Must Be Crazy (1980)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma The Gods Must Be Crazy online

Dodavanje komentara za film The Gods Must Be Crazy

Napišite zašto vam se film The Gods Must Be Crazy dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da The Gods Must Be Crazy ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film The Gods Must Be Crazy (1980)