Monty Python and the Holy Grail (1975)  hd 8.3

Kralj Arthur (Graham Chapman) kreće u potragu za hrabrim vitezovima, zajedno sa vjernim slugom Patsyjem (Terry Gilliam) koji poskakuje udarajući polovicama kokosovog oraha iza svog gazde ne bi li simulirao topot konja.Susreću se sa seljacima s kojima stupaju u krajnje neobične dijaloge, upuštaju se u filozofsku raspravu o pticama selicama da bi se sukobili sa famoznim, neustrašivim Crnim vitezom kojem odrezana ruka i noga predstavljaju površinsku ranu. Sve ovo događa se na samom početku filma kojem je zaista teško naći srodno djelo.

Poster filma Monty Python and the Holy Grail (1975)
Fantastika / Avantura / Komedija /

Više o filmu

Scenario: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones, Michael Palin
Režija: Terry Gilliam, Terry Jones
Uloge:  Graham Chapman John Cleese Eric Idle Terry Gilliam
Premijera: 25.05.1975.

Email obaveštenja za film Monty Python and the Holy Grail (1975)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Monty Python and the Holy Grail online

Dodavanje komentara za film Monty Python and the Holy Grail

Napišite zašto vam se film Monty Python and the Holy Grail dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Monty Python and the Holy Grail ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Monty Python and the Holy Grail (1975)