Edward Scissorhands (1990)  hd 7.9

Jednom je živio čovjek po imenu Edward Škaroruki, čije su ruke bile hladne, ali srce toplo. Vidite, Edward Škaroruki nije bio pravi čovjek – on je bio kreacija. A njegov je život zauvijek promijenio grad u kojem je živio. Edwarda Škarorukog stvorio je izumitelj koji je živio u vili iznad grada. Izumitelj je Edwardu dao srce, mozak, čak i kožu. Dao mu je sve potrebno za potpun život, osim jedne stvari. Zbog prerane izumiteljeve smrti, Edwardu su ostale oštre metalne škare umjesto prstiju.Za Edwarda Škarorukoga svaki je potez postao potencijalno smrtonosan. Kad ga je nešto zasvrbjelo, zadao bi si duboku rasjeklinu. Gesta puna entuzijazma postala bi ubod, a odijevanje je dovodilo do uništavanja. Ali sve je bilo u redu jer je Edward živio sam u vili iznad grada, gdje nikoga nije mogao ozlijediti i nitko nije mogao ozlijediti njega. No dok je svake noći gledao grad iz svoga usamljenoga, praznog boravišta, osjećao je čežnju. Nešto je nedostajalo. Do dana kad je došla gospođica iz Avona.EDWARDA ŠKARORUKOGA, fantastičnu priču iskrojenu od običnoga života u predgrađu i opasne kreativnosti, režirao je Tim Burton, vizionarski talent koji je zamislio i u detalje razradio maštovite svjetove Batmana, Bubimira i Velike avanture Pee-weeja. U EDWARDU ŠKARORUKOM u glavnim su ulogama Johnny Depp, Winona Ryder i Dianne Wiest. Glume i Anthony Michael Hall, Kathy Baker, Vincent Price kao izumitelj i Alan Arkin. Producenti su Denise Di Novi i Tim Burton. Izvršni je producent Richard Hashmoto. Caroline Thompson napisala je originalni scenarij prema originalnoj priči Tima Burtona i Caroline Thompson.

Poster filma Edward Scissorhands (1990)
Drama / Fantastika / Romansa /

Više o filmu

Scenario: Tim Burton, Caroline Thompson, Caroline Thompson
Režija: Tim Burton
Uloge:  Johnny Depp Winona Ryder Dianne Wiest Anthony Michael Hall
Premijera: 14.12.1990.

Email obaveštenja za film Edward Scissorhands (1990)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Edward Scissorhands online

Dodavanje komentara za film Edward Scissorhands

Napišite zašto vam se film Edward Scissorhands dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Edward Scissorhands ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Edward Scissorhands (1990)