Alita: Battle Angel (2018)  cam 7.6

Film je zasnovan na popularnoj japanskoj mangi “Battle Angel Alita” Yukita Kishira, čiji je prvi broj objavljen 1990. godine. Radnja se odvija u 26. stoljeću, a centralni lik je ženski kiborg Alita. Kiberdoktor na smetlištu pronalazi Alitu koju odlučuje odvesti u svoju kliniku i popraviti. Alita se budi bez sjećanja na prošli život, ali uskoro otkriva svoje izvanredne borilačke sposobnosti. Odlučna u namjeri da otkrije svoje porijeklo Alita kreće na putovanje koje će ju natjerati da se suprostavi nepravdi mračnog i pokvarenog svijeta u kojem živi… [inverzija]

Poster filma Alita: Battle Angel (2018)
Akcija / Avantura / Romansa /

Više o filmu

Scenario: James Cameron, Laeta Kalogridis, Yukito Kishiro (manga)
Režija: Robert Rodriguez
Uloge:  Eiza González Jennifer Connelly Michelle Rodriguez Christoph Waltz
Premijera: 20.07.2018.

Trejler za film Alita: Battle Angel (2018)

Email obaveštenja za film Alita: Battle Angel (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Alita: Battle Angel online

Dodavanje komentara za film Alita: Battle Angel

Napišite zašto vam se film Alita: Battle Angel dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Alita: Battle Angel ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Alita: Battle Angel (2018)