Blade Trinity (2004)  hd 5.9

Režiser Dejvid Gojer 2004. preuzeo je serijal "Blejd" u svoje ruke. On je napisao, producirao i režirao treći deo filma. Nije ponovio finansijske rezultate prethodnika, ali reč je o uzbudljivom i besprekorno realizovanom ostvarenju.Neustrašivi borac Blejd postao je neprijatelj broj jedan vampirske zajednice. Grupa vampira je skovala zaveru sa namerom da okrene ljude protiv Blejda, i da ga na taj način uklone jednom za svagda. Vampiri plasiraju dezionformacije i uspevaju da prikažu Blejda kao hladnokrvnog ubicu. Zbog toga FBI kreće u lov na njega. Za to vreme vođa vampira Danica Talos uspeva da oživi pretka svih vampira, Drakulu, sada u obliku modernog vampira Drejka. Želja im je da pomoću njega napokon zavladaju Zemljom. Blejd je sada prinuđen da se udruži sa timom lovaca na vampire, Vislerovom ćerkom Abigejl i bivšim vampirom Hanibalom Kingom. Novi saveznici uskoro saznaju da grupa naučnika radi na pronalaženju virusa koji može uništiti sve vampire...

Poster filma Blade Trinity (2004)
Akcija / Horor / Avantura /

Više o filmu

Scenario: David S. Goyer, Marv Wolfman (character), Gene Colan (character)
Režija: David S. Goyer
Uloge:  Wesley Snipes Kris Kristofferson Dominic Purcell Jessica Biel
Premijera: 08.12.2004.

Trejler za film Blade Trinity (2004)

Email obaveštenja za film Blade Trinity (2004)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Blade Trinity online

Dodavanje komentara za film Blade Trinity

Napišite zašto vam se film Blade Trinity dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Blade Trinity ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Blade Trinity (2004)